Syyskipinöissä oli liikunnan riemua

Kuulantyöntö.

Lions Club Helsinki/Soihtujen ja Viipurin Urheilijoiden yhteistyössä järjestämä lasten liikuntatapahtuma kokosi jälleen lapsiperheitä Heteniityn urheilukentälle lauantaina 21.9.

Tapahtuman tavoitteena on tutustuttaa lapset eri urheilulajeihin ja innostaa reippaiden harrastusten aloittamiseen.

HSK:n Team Uniquen muodostelmaluistelun tytöt opastivat lapsia liikuntapisteillä, ja lapset saivat mittauttaa tuloksensa juoksussa, pituushypyssä ja heittolajeissa. Turbokeihäs lensi hienossa kaaressa, ja isommat saivat kokeilla kuulantyöntöä.

Leikkimielinen kisailu tuotti onnistumisen iloa ja liikkumisen riemua. Jokainen sai myös oman tuloskortin muistoksi ja palkinnoksi kultaisen osallistujamitalin. Mitaleja jaettiin lähes 200 kappaletta, ja palkintokorokkeella nähtiin hienoja tuuletuksia.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Keppihevosrata.

Kentän keskelle oli rakennettu kepparirata, jossa pääsi ylittämään aitoja Kepparitalli KHT Saminan suloisilla keppihevosilla. Kentälle oli myös pystytetty verkkokoreja, joihin sai heittää frisbeekiekkoja. Isät ja äiditkin innostuivat kokeilemaan taitojaan.

Kisailun välillä tai lopussa käytiin tankkaamassa energiaa kentän kahviosta. Grillimakkara ja vohvelit maistuivat.

Lämmin kiitos yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistivat tapahtuman: Aurinkolahden Asunnot Lkv, Lakiasiaintoimisto Aurinkolahden laki, Aura-Soma värikonsultaatiot Leena Ekman, Chef Wotkin’s, Vuoapteekki Pohjoinen ostoskeskus, Vuosaaren Pyörähuolto, Kahvila Kampela.