Poliisi etsii: Missä tapon yrityksestä epäilty on?

Poliisi etsii tapon yrityksestä epäiltyä miestä. Henkilön epäillään ampuneen miestä yksityisasunnossa Vuosaaressa 30. syyskuuta. Poliisi sai tiedon epäillystä rikoksesta samana päivänä noin kello 17. Uhri sai tilanteessa hengenvaarallisia vammoja.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta kertoo, että poliisi on selvittänyt epäillyn tekijän henkilöllisyyden. Hän on Aarni Oskari Elias Ahjolinna. Poliisi julkaisee tekijästä nimen ja kuvan, sillä se on välttämätöntä Ahjolinnan kiinni saamiseksi.

Tuoreet vihjeet pyydetään ensisijaisesti ilmoittamaan Whatsupilla numeroon: 050 342 2133. Havainnot Ahjolinnan liikkeistä teon jälkeen voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen: vakivaltayksikko.helsinki@poliisi.fi

– Viime viikonlopun (5.–6.10.2019) aikana olemme saaneet Ahjolinnan liikkeistä jonkin verran vihjeitä. Olemme suorittaneet tapaukseen liittyen joitakin kotietsintöjä, mutta Ahjolinnaa ei ole tavoitettu, kertoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta maanantaina 7.10.2019.