Viikkarit P12 ja Mestareiden liigan pokaali

FC Viikingit P12 ja pokaali.

Viikkareiden P12-joukkueen onnistui päästä yhteiskuvaan Mestareiden liigan voittopokaalin kanssa. Kuvassa mukana myös Suomen maajoukkueen entinen huippufutaaja Petri Pasanen (vasen yläkulma).

Mestarien liigan pokaali oli ensimmäistä kertaa näytillä Suomessa Kampin kauppakeskuksessa perjantaina 9.8. Seurajoukkueiden himotuimman palkinnon, UEFA Champions Leaguen mestaruuspokaalin voitti kesäkuussa 2019 Liverpool.

Vain kaksi suomalaista on saanut kunnian nostaa ilmaan ”isokorva”-lempinimellä maailmalla tunnetun pokaalin: Jari Litmanen Ajaxissa 1995 ja Sami Hyypiä Liverpoolissa 2005.

Helsinki Cupin yhteydessä oli C Moren, Mestarien liigan ja Pepsi Maxin järjestämä kilpailu, jossa yhdellä joukkueella oli mahdollisuus voittaa valokuvaus Mestarien liigan pokaalin kanssa. Arpaonni suosi tällä kertaa FC Viikinkien 2012 syntyneiden poikien joukkuetta.