Vuosaaren lähiöasema on nyt Stadin asukastalo Vuosaari

Stadin asukastalo Vuosaari. Kuva: Kalle Sandqvist

Stadin asukastalo Vuosaari. Kuva: Kalle Sandqvist

Stadin asukastalo Vuosaari on jälleen avannut ovensa Vuosaaren Pohjoisella ostoskeskuksella. Samalla nimi vaihtui lähiöasemasta asukastaloksi. Koronasäädökset rajoittavat vielä toimintaa, mutta asukastalolla saa esimerkiksi digitukea ajanvarauksella ja kahvio on avoinna. Perjantaisin asukastalolla jaetaan aamiaispusseja kello 9 alkaen.

Myös syksyn retkitoiminta on pyörähtänyt käyntiin. Tulevia kohteita on muun muassa Vuosaarenhuippu ja Helsingin vanhin kirkko Östersundomissa. Asukastalon ulkoikkunoissa on lokakuun loppuun Marja Tiitisen ja Kaija Laukontauksen taidenäyttely.

Ensimmäisessä kädentaitoryhmässä lokakuussa tehdään valolyhty. Asukastalo toivottaa kävijät tervetulleiksi aina arkisin kello 9–16.

Stadin asukastalo Vuosaari, Mustalahdentie 10, 00960 Helsinki.