Vuosaaren lukion uusia ylioppilaita syksyllä 2020

Vuosaaren uusi lukio valmistuu hyvää vauhtia Vuosaaren keskustaan Urheilutalon ja metron viereen. Suurlukioon tulee 900 opiskelijaa, ja sen pitäisi valmistua kesällä 2021. Talon tilojen on tarkoitus olla iltaisin myös asukkaiden monipuolisessa käytössä.  Kuva: E.H.

Vuosaaren uusi lukio valmistuu hyvää vauhtia Vuosaaren keskustaan Urheilutalon ja metron viereen. Suurlukioon tulee 900 opiskelijaa, ja sen pitäisi valmistua kesällä 2021. Talon tilojen on tarkoitus olla iltaisin myös asukkaiden monipuolisessa käytössä.  Kuva: E.H.

Vuosaaren lukion uusia ylioppilaita syksyllä 2020

Ali Idil

Aliyawar Mehdi

al-Ramaly Monira

Askar Firoz

Bach Heini

Hirvonen Jaakko

Hujakka Jere

Kivistö Sonja

Kokkonen Kim

Kärkkäinen Annika

Laakso Riki

Luukkonen Valtteri

Lyly Topias

Markovaara Rami

Mashale Itsha

Männys Kia

Nombe Sebo Jeancy

Ojanen Niko

Perkiö Henri

Pulkkinen Aleksi

Rautavaara Anthony

Sopanen Henna

Uysal Elias

Vaarakallio Artemi