Hyvän päivän joulukonsertti järjestettiin Helander-kodissa

Ohjelmasta vastasivat Vuosaaren lukion taitavat opiskelijat Rosa Abaijon (piano), Niko Lindén (kitara), opettaja Toni Hämäläinen ja Stella Pekkanen (laulu).

Ohjelmasta vastasivat Vuosaaren lukion taitavat opiskelijat Rosa Abaijon (piano), Niko Lindén (kitara), opettaja Toni Hämäläinen ja Stella Pekkanen (laulu).

Lions Club Helsinki/Soihdut ja Vuosaaren lukion 2. vuosikurssin musiikkiluokkalaiset järjestivät jouluisen konsertin Vuosaaren Helander-kodissa 17.12.2019.  Ohjelmistossa oli monipuolisesti perinteisiä kauniita joululauluja ja ripaus uudempaakin musiikkia. Tilaisuuden lopuksi joulutunnelma huipentui yhteislauluun En etsi valtaa loistoa.

Soihdut järjestivät myös vuonna 2019 erilaisia tapahtumia, joiden tuotto käytetään lasten, nuorten ja vanhusten hyväksi. Soihdut tekevät yhteistyötä myös Vuosaaren lukion kanssa Itämerihaasteeseen liittyvissä tapahtumissa. Helander-kodissa Soihdut käyvät säännöllisesti ulkoilemassa, laulamassa ja bingoamassa.

Lahjakortteja ja stipendejä

Hyvän päivä -teeman mukaisesti tilaisuudessa luovutettiin Vuosaaren seurakunnan diakoniatyön kautta vähävaraisille perheille jaettavia ruokalahjakortteja sekä Vuosaaren musiikkikoululle ja Viipurin Urheilijoille stipendilahjoitukset vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien tukemiseen. Suuret kiitokset Helander-kodille ja kaikille, jotka ovat osallistuneet tapahtumiin sekä mahdollistaneet lahjoitusten tekemisen.

Riitta Frejborg
Lions Club Helsinki/Soihdut