Vuosaaren keskustan länsiosan asemakaavan valmistelusta voi jättää mielipiteitä

Havainnekuvassa Mosaiikkikortteli Vuosaarentien suunnasta. Kuvassa näkyy myös kaavailtu Raide-Jokeri 2:n reitti. Havainnekuva: Helsingin kaupungin asemakaavapalvelu

Havainnekuvassa Mosaiikkikortteli Vuosaarentien suunnasta. Kuvassa näkyy myös kaavailtu Raide-Jokeri 2:n reitti. Havainnekuva: Helsingin kaupungin asemakaavapalvelu

Kaupunki valmistelee Vuosaaren keskustan länsiosan asemakaavan muutosta. Asian piti olla esillä Stoassa 12.3. järjestettävässä yleisötilaisuudessa, joka koronaviruksen takia kuitenkin jouduttiin perumaan. Vallitsevassa tilanteessa yleisötilaisuuksia ei toistaiseksi järjestetä.

Alueen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä täällä.

Lisätietoja kaavasta voi kysyä kaavan valmistelijoilta joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kaavan valmisteluun liittyvien mielipiteiden jättöaikaa on pidennetty 27.4. saakka. Lisätietoja saa arkkitehti Petri Leppälältä p. 09 310 37046, petri.leppala@hel.fi tai tiimipäällikkö Tuukka Linnakselta p. 09 310 37308, tuukka.linnas@hel.fi