FC Viikingit taistelee sarjapaikastaan

Viikinkien loppukiri Kiffeniä vastaan tuotti tärkeän pisteen.

Viikinkien loppukiri Kiffeniä vastaan tuotti tärkeän pisteen. Kuva: Eero Honkanen

FC Viikingit taistelee tiukasti sarjapaikastaan jalkapallon Kakkosessa. Sunnuntaina 9.8. Heteniityn nurmella näytti pitkään siltä, että paikallisvastustaja FC Kiffen korjaa koko potin. Viikinkien maalilla Denys Pervov piti loistotorjunnoillaan kuitenkin kotijoukkueen mukana pelissä.

Viikinkien takaa-ajo tuotti tulosta ja 70. minuutilla Harry Kossigbo kavensi lukemat 1–2:een ja 2–2-tasoituksesta vastasi Ayuub Abdi pelin 80. minuutilla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

FC Viikinkien kausi on ollut hankala.

FC Viikinkien kausi on ollut hankala. Kuva: Eero Honkanen

Viikkarit kohtaa 16.8. Tapiolassa FC Honka/Akatemian. Tiistaina 25.8. Kiffen ja Viikingit pääsevät remontoidun Olympiastadionin uudelle nurmelle. Historiallinen tapaus alkaa kello 20. Seuraava kotiottelu Vuosaaressa pelataan vasta 20.9.

 Teksti ja kuva: Eero Honkanen