Kotkat laskeutuvat jälleen Vuotaloon!

Easy The Eagles Tribute Band esiintyy taas Vuotalossa.

Easy The Eagles Tribute Band esiintyy taas Vuotalossa.

Suomen vanhin ja tunnetuin Eagles tribuuttibändi Easy The Eagles Tribute Band saapuu jälleen Vuotaloon.

Easy:n huikea maine Eagles-musiikin taitajana kiiri viime kesänä Tukholmaan saakka. Aito Eagles-yhtye esiintyi Tele 2 -areenalla, jonka jälkeen Easy veti viereisen Hotel Globenin juhlahuoneiston täyteen Eagles-faneja jatkoille hämmästelemään suomalaisbändin laulu- ja soittotaitoja. Tunnelma oli huikea, ”bättre än de originala” kuului yleisön joukosta.

Easy perustettiin jo 1974, ja pitkän tauon jälkeen yhtye teki comebackin kesällä 2014. Bändissä soittaa edelleen kolme alkuperäisjäsentä, eli Petteri Kokljuschkin (basso), Sami Javne (rummut) ja Roni Kamras (komppikitara). Bändissä on mukana myös kaksi nuoremman polven huippukitaristia, Lappe Holopainen ja Erno Laitinen.

Easyn hienot lauluharmoniat sekä solistit Roni Kamras että Lauri Holopainen Eagles-hittien tulkitsijoina ovat saaneet ylistystä monelta taholta. Lisäksi konsertissa esiintyy upeaääninen Katri Silolahti, joka tulkitsee Linda Ronstadtin 70-luvulla esittämiä lauluja. Katri toimii myös bändin vahvistuksena kosketinsoittajana ja 12-strings-kitaristina.

Easy The Eagles Tribute Band täyttää jatkuvasti konserttisaleja, ja keikat päättyvät aina yleisön seisaaltaan aplodeeraukseen. Koronan vuoksi yleisöä otetaan Vuotaloon tällä kertaa rajoitetusti. Easyn konsertti pidetään Vuotalossa (Mosaiikkitori 2) perjantaina 4.9. kello 19. Liput 28/22,50 €. Lippuja voi ostaa täältä.