Vuotalo etsii osallistujia valokuvausprojektiin

Asutko Vuosaaressa? Onko valokuvaus intohimosi? Kiinnostaako yökuvaus ja yölliset kuvausretket? Haluatko saada palautetta kuvistasi ammattikuvaajilta, keskustella muiden kuvista ja oppia uutta?

Vuotalon 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Vuotalo ja Suomen valokuvataiteen museo kutsuvat kymmenelle yli 20-vuotiaalle intohimoiselle valokuvauksen harrastajalle mahdollisuuden osallistua Vuosaari by Night -projektiin!

Avoimen haun kautta koottu ryhmä tapaa lokakuussa 2020 neljä kertaa Vuotalolla. Työskentely sisältää keskustelua kuvien äärellä, kohtaamisia muiden valokuvasta kiinnostuneiden kanssa ja sisällöllisiä sekä teknisiä vinkkejä yökuvaukseen. Kurssin ohjaa valokuvaaja ja taidepedagogi Salla Keskinen. Valokuvaajat Stefan Bremer ja Hans von Schantz vierailevat tapaamiskerroilla. Yhden tapaamisen kesto on 2 tuntia ja tapaamiset järjestetään keskiviikko-iltaisin Vuotalon galleriassa seuraavina ajankohtina: 7.10. klo 18–20, 14.10. klo 18–20, 21.10. klo 18–20 ja 28.10. klo 18–20.

Työskentelyn tuloksista ja museon yökuvaukseen liittyvistä kokoelmakuvista rakennetaan näyttely Vuotalon galleriaan keväällä 2021. Projekti on osallistujille maksuton.

Lähetä avoin maksimissaan A4-liuskan mittainen hakemus pdf-muodossa Vuotalon kulttuurituottaja Anna-Liisa Tasapurolle (anna-liisa.tasapuro@hel.fi) 20.9. mennessä. Lisätietoja projektista löytyy täältä.