FC Viikingeillä kohtalonpelit

Jalkapallon Kakkosessa pelaava FC Viikinkien miesten edustusjoukkue matkasi lauantaina 17.10. Klaukkalaan NJS:n vieraaksi. Viikingit voitti ottelun 1–2 Patrik Ahosen ja Max Ehrnroothin toisen jakson maaleilla.

Viikinkien kauden viimeinen kotiottelu PKKU:ta vastaan pelataan poikkeuksellisesti Kartanon tekonurmella keskiviikkona 4.11. kello 18.30. Ottelu piti alunperin pelata lauantaina 24.10., mutta se siirrettiin. Sarjaa on jäljellä kaksi kierrosta, kaksi lohkon viimeistä putoaa Kolmoseen. Jos Viikkarit mielii säilyä Kakkosessa, on sen voitettava kauden viimeiset pelinsä, eikä silloinkaan säilyminen ole omissa käsissä.

Miesten Kakkonen, lohko A, sarjataulukko

PK-35 35
PEPO 30
MiPK 27
FC Kiffen 26
FC Honka/Akatemia 25
JäPS 25
EPS 23
Reipas 19
PKKU 14
NJS 14
FC Viikingit 9
Kultsu FC 7