Vuoden viimeiset markkinat

Vuoden 2020 viimeiset Mosaiikkitorin markkinat järjestettiin 22.11. Näillä joulumarkkinoilla tunnelma oli hyvä, vaikka jouluinen lumi puuttuikin. Paikalla oli paljon erilaisia kauppiaita luomassa joulutunnelmaa.  Mikäli korona hellittää eikä rajoituksia tiukenneta, niin ensi keväänä markkinat järjestetään ensimmäisen kerran sunnuntaina 23.5. Muut suunnitellut markkinat ovat sunnuntaisin 20.6., 22.8., 26.9. sekä joulumarkkinat 28.11.  LC Helsinki Soihdut toivottaa hyvää joulua ja kiittää kaikkia Vuosaaren joulumarkkinoilla 22.11. mukana olleita – niin kauppiaita kuin asiakkaitakin. Tavataan taas ensi vuonna!

Vuoden 2020 viimeiset Mosaiikkitorin markkinat järjestettiin 22.11. Näillä joulumarkkinoilla tunnelma oli hyvä, vaikka jouluinen lumi puuttuikin. Paikalla oli paljon erilaisia kauppiaita luomassa joulutunnelmaa.

Mikäli korona hellittää eikä rajoituksia tiukenneta, niin ensi keväänä markkinat järjestetään ensimmäisen kerran sunnuntaina 23.5. Muut suunnitellut markkinat ovat sunnuntaisin 20.6., 22.8., 26.9. sekä joulumarkkinat 28.11.

LC Helsinki Soihdut toivottaa hyvää joulua ja kiittää kaikkia Vuosaaren joulumarkkinoilla 22.11. mukana olleita – niin kauppiaita kuin asiakkaitakin. Tavataan taas ensi vuonna!