Syyskipinät jälleen tulossa!

Lasten oma urheilutapahtuma Syyskipinät järjestetään lauantaina 18.9. kello 10–13 Heteniityntien urheilukentällä.

Syyskipinät on leikkimielinen urheilukisa vuonna 2008 tai sen jälkeen syntyneille lapsille. Jokainen voi suorittaa eri lajeja omaan tahtiinsa ja tulokset merkitään henkilökohtaiseen tuloskorttiin. Suorituspaikat on jaettu kahdelle ikäryhmälle: 2008–2012 syntyneet kisailevat 60 metrin juoksuradalla, pituushypyssä ja kuulantyönnössä ja 2013–2018 syntyneille lajit ovat 40 metrin juoksu, pituushyppy ja turbokeihäs. Jokainen saa suorituksensa jälkeen osallistujamitalin.

Soihtujen kahviossa on tarjolla pientä purtavaa. Tuotto käytetään lyhentämättömänä lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen.

Tapahtumaan voi ilmoittautua joko ennakkoon www.viipurinurheilijat.fi/tapahtumat-2/syyskipinat/ viimeistään keskiviikkona 15.9. tai paikan päällä 18.9. klo 12 mennessä. Ennakkoon ilmoittautuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Aikuisille suositellaan tapahtuman aikana maskien käyttöä.

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestävät Viipurin Urheilijat ry ja Lions Club Helsinki/Soihdut ry.