Helsingin Shukokai Karate valmistautuu junioreiden SM-kisoihin

Helsingin Shukokai Karate valmistautuu junioreiden SM-kilpailuihin junioriharrastajien määrän kasvaessa voimakkaasti.

Pandemian peruuttamat tapahtumat käynnistyvät jälleen pikkuhiljaa myös karaten puolella. Helsingin Shukokain juniorit osallistuivat elokuussa Kimura Cup -kilpailuihin Savitaipaleella ja aikuiset vastaaviin kilpailuihin syyskuussa Järvenpäässä. Menestystä tuli jälleen useiden mitalisijojen muodossa.

Helsingin Shukokai Karaten junioreiden omat kilpailut Vuosaaren Urheilutalolla 13.10. keräsivät ison osallistujajoukon, kaikkiaan 40 osallistujaa ikäluokissa 8–15 vuotta. Kilpailut olivat monille junioreille ensimmäiset ja ensimmäiset kokemukset olivat erittäin positiivisia ja seuraavia kilpailuja kysyttiinkin heti palkintojen jaon jälkeen. Uudet kilpailut ovatkin jo suunnitteilla.

Harjoitukset Vuosaaren Urheilutalolla

Seuraava isompi koitos junioreille on Kotkassa järjestettävät SM-kilpailut lauantaina 30.10. Sinne on tarkoitus saada mukaan paljon uusia kilpailijoita. Vuosaaren salin junioreiden määrä on kasvanut huimasti pandemian aikana useiden alkeisryhmien myötä ja uusia potentiaalisia kisamenestyjiä on jonoksi asti.

Helsingin Shukokain maajoukkue-edustajat valmistautuvat 9.–12.12. järjestettäviin Portugal Open-kilpailuihin, jotka ovat ensimmäiset kansainväliset kilpailut sitten syksyn 2019.

Uusi alkeisryhmä aloittaa Vuosaaren Urheilutalolla jälleen maanantaina 25.10. eli paljon on menoa ja meininkiä ilmassa!