Kangaslammella vaikuttava Valojuhla

Pohjoisella ostoskeskuksessa ja sen viereisessä Ilveskorvenpuistossa viettiin sunnuntaina 21.11. perinteistä Vuosaaren Valojuhlaa. Illassa kuultiin esimerkiksi vaikuttava kuoroteos Lammen rannat. Se oli Klockriketeaternin ja Discantus-kuoron yhteisteos. Kangaslammen rannat oli valaistu upeasti ja alueella oli monenlaista ohjelmaa ja installaatioita. Myynti- ja tarjoilupöydät löytyivät ostarin käytäviltä ja väkeä oli paljon liikkeellä.

Seuraavassa Valojuhlien kuvasatoa Eero Honkasen ikuistamana.

Valojuhlassa kuultiin ja nähtiin Klockriketeaternin KOM-teatterin ja Suomen valokuvataiteen museon yhteisen Vuosaari 21 -projektin päätösteos Kangaslammen rannat. Se oli Discantus-kuoron kanssa tehty kuoro-, runo- ja valoteos, jonka oli säveltänyt Juha Kujanpää, sanoittanut Kastehelmi Korpijaakko ja ohjannut Dan Henriksson. Discantus-kuoroa johti Nina Melasalmi ja esitystä säesti saksofonisti Kaisa Siirala. Musiikki, runot ja valot loivat Kangaslammelle vaikuttavan tunnelman.

Valojuhlassa kuultiin ja nähtiin Klockriketeaternin KOM-teatterin ja Suomen valokuvataiteen museon yhteisen Vuosaari 21 -projektin päätösteos Kangaslammen rannat. Se oli Discantus-kuoron kanssa tehty kuoro-, runo- ja valoteos, jonka oli säveltänyt Juha Kujanpää, sanoittanut Kastehelmi Korpijaakko ja ohjannut Dan Henriksson. Discantus-kuoroa johti Nina Melasalmi ja esitystä säesti saksofonisti Kaisa Siirala. Musiikki, runot ja valot loivat Kangaslammelle vaikuttavan tunnelman.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Valojuhlassa oli monenlaista ohjelmaa ja erilaiset installaatiot olivat levittäytyneet myös lammen rannoille.

Valojuhlassa oli monenlaista ohjelmaa ja erilaiset installaatiot olivat levittäytyneet myös lammen rannoille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kangaslammen alppiruusutkin olivat saaneet upean valaistuksen.

Kangaslammen alppiruusutkin olivat saaneet upean valaistuksen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Vene Kangaslammella.

Ostarin käytävillä käsityöt ja jouluherkut kävivät kaupaksi.

Ostarin käytävillä käsityöt ja jouluherkut kävivät kaupaksi.