Viikingit joulutauolle kakkosena

Miesten jääkiekon Viikinkien edustusjoukkue pelasi vuoden 2021 viimeiset 2. divisioonan pelinsä 9.12. ja 10.12. Ensin vastassa oli sarjakärki HC Vantaa Tikkurilassa ja toisena Klaukkalan KHT Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla. Kokoonpano otteluihin oli muuttunut aiemmista peleistä, sillä kärkiketju Sulander–Konttinen–Järä lepäsi sairastuvalla.

HC Vantaa oli voitossa kiinni läpi ottelun sarvipäiden tuhlatessa maalipaikkoja. Vaikka Viikinkien maalilla häärinyt N. Paakkunainen pelasi loisto-ottelun torjuen 39 kertaa, olivat vantaalaiset parempia lukemin 6–3.

Tasaisia kamppailuja tarjonnut KHT saapui Vuosaareen vieraaksi heti seuraavana päivänä. Jäähyjen ja erikoistilanteiden siivittämä ottelu oli tasaista taistelua. Vahvan ylivoimansa ansiosta klaukkalalaiset johtivat ottelua toisen erän jälkeen 2–4. Kolmella ketjulla pelanneet isännät kuitenkin sisuuntuivat ennen viimeistä erää ja takoivat peräti viisi maalia peräkkäin.

Voittolukemat 7–4 kirjattiin Vuosaareen, ja taaskin Viikinkien ratkaisupelaajana oli maalivahti. Tolppien välissä torjui peräti 41 kertaa Benjamin Löfgren, joka oli tullut auttamaan miesten edustusjoukkuetta U20-Mestistä pelaavasta Viikingeistä.

Viikingit siirtyi joulutauolle mukavasti sarjakakkosena. Taistelu pisteistä jatkuu 8.1.2022, kun Viikingit risteilee Hyrylään kohtaamaan sarjanelosena olevan TuusKin.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

HC Vantaa 3,00
Viikingit 2,29
Wolf 2,25
Tuuski 2,08
H.K.H. 1,31
Jäähonka 1,25
GrIFK 1,25
HAKI 1,00
KelA 1,00
KHT 0,92
Shakers 0,08