Sarvipäillä tiukka sarjaohjelma lätkässä

AVI:n höllätessä koronarajoituksia on Viikingit päässyt takaisin tositoimiin jääkiekon rintamalla miesten eteläisessä 2. divisioonassa. Tahti on ollut poikkeuksellisen kova, kun pelaamattomia pelejä kurotaan rajoitusten jälkeen kiinni tiiviillä aikataululla, ja joukkue onkin ehtinyt pelaamaan jo kolme ottelua viikon sisällä. Ensimmäisessä koitoksessa 5.2. tuli 5–1-tappio KelA:lle. 

Viikingit sai mahdollisuuden palata voittojen tielle perjantaina 11.2. joukkueen isännöidessä Kauniaisten GrIFK:ta. Jo usean vuoden ajan vuosaarelaiset sekä vihreäpaitaiset ’’Oravat’’ ovat otelleet tasaisia vääntöjä, eikä tämä ottelu tehnyt poikkeusta. Lopulta maalivahtien taisto kantoi pelin aina jatkoajalle asti, jossa Viikingit löi 3–2-voittolukemat taululle S. Sulanderin sekä M. Immosen hienon yhteispelin ansiosta. Kotijoukkueen maalilla toiminut U20-maalivahti Pyry Rannelma torjui peräti 41 kertaa.

Viikon sisällä kolmas ottelu pelattiin Keravalla, kun Viikingit matkusti sarjan häntäpäätä pitävän Shakersin vieraaksi lauantaina 12.2. 

Keravan suuressa kaukalossa käynnistysvaikeuksista kärsinyt  vuosaarelaisnippu piti ottelun hallinnassaan pitkälti täydet 60 minuuttia. Loppulukemat 5–2 itäläisten hyväksi tarkoitti täyttä pistepottia Vuosaareen vietäväksi. Sairastuvalta palannut maalivahti Masa Riekki loisti illan aikana vajaalla 50 torjunnallaan.

Tiivis ottelutahti jatkui, kun seuraava mittelö pelattiin jo tiistaina 15.2. Vuosaaressa Klaukkalan KHT:ta vastaan. Tuloksena oli Viikinkien niukka 4–3-voitto.

Perjantaina  18.2. on vuorossa vierailu Hyvinkäälle. Seuraava kotipeli Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) pelataan tiistaina 22.2. kello 19.35, kun vastaan luistelee Sipoosta sarjakakkonen Wolf.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

(joukkueiden järjestys sarjataulukossa määräytyy pistekeskiarvon (pisteet/ottelu) mukaan kaudella 2021–22)

HC Vantaa 3,00
Wolf 2,40
Viikingit 2,22
Tuuski 2,13
Jäähonka 1,40
H.K.H. 1,25
HAKI 1,15
GrIFK 1,14
KelA 1,13
KHT 0,75
Shakers 0,06