Myös valtuusto kannattaa leirintäalueen kehittämistä

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 16.2. valtuutettu Jape Lovénin (sd.) aloitteen Rastilan leirintäalueen toimintaedellytysten turvaamisesta loppuun käsitellyksi. Tämä tarkoittaa, että myös valtuusto puoltaa leirintäalueen säilyttämistä ja kehittämistä matkailualueena, eikä sen muuttamista tulevaisuudessa asuinalueeksi. 

Helsingin kaupunkiympäristölautakunta päätti lausunnossaan 21.12.2021 samoin. 

Avantouintipaikka ei saanut kannatusta

Kaupunginvaltuustossa valtuutettu Ville Jalovaara (sd.) ehdotti valtuutettu Nuutti Hyttisen (ps.)  kannattamana kaupunginvaltuuston selvittävän mahdollisuutta avata Rastilan leirintäalueen rantaan yleinen avantouintipaikka, jota leirintäalueen vieraat ja kaupunkilaiset voisivat maksua vastaan käyttää. Ponsi ei mennyt läpi äänestyksessä.