Viikingeille vierasvoitto lätkässä

Viikinkien jääkiekon 2. divisioonan miesten jääkiekkojoukkue matkusti 4.3. Nummelaan kohtaamaan Harjun Kiekon (HAKI). Liukkaasti liikkuva kotijoukkue on ollut haastava vastus sarvipäille edellisissä kohtaamisissa, tälläkin kertaa ottelusta tuli tasainen.

Jäähyrikas peli tarjosi molemmille joukkueille hyvät mahdollisuudet karata johtoon ylivoiman turvin, mutta tehottomuus puolin ja toisin piti ottelun vähämaalisena. 60 minuuttia ei riittänyt voittajan löytämiseksi, joten 2–2-tuloksessa siirryttiin jatkoajalle. 

Mielenkiintoa lisäsi jatkoajalla hajonnut jää, joka pakotti joukkueet siirtymään viereiseen harjoitushalliin pelaamaan. Voittaja löytyi vasta rangaistuslaukauskilpailussa, kun sarvipäiden viidestä laukojasta kaksi teki maalin tuoden kaksi pistettä Vuosaareen. Viikinkien maalit tekivät varsinaisella peliajalla Veeti Auria ja Santtu Sulander. Ratkaisevan rankkarin teki Kristian Lindström. Viikinkien Niko Paakkunainen torjui maalissa 41 kertaa.

Runkosarjaa on jäljellä vielä kolme ottelua: 13.3. joukkue kohtaa Tuuskin Hyrylässä, 19.3. Vuosaareen saapuu Wolf Sipoosta ja 20.3. Espoossa on vastassa Jäähonka.