Marielundin tila vuonna 1903 ja Ullas 1970

Kesällä kerran Nordsjössä…

Kuvassa väkeä navetan päädyssä Marielundin tilalla vuonna 1903. Marielundin tilan paikalla Satamasaarentiellä on nykyisin Vuosaaren kirkko. Vasemmalla Alma Lindberg, Otto Mickelsson, Ingrid Svanström, Ragnar Lassenius, Hekku-koira, Elsa Lindberg. Keskellä edessä: Elin Schulman, Kalle, Martha, Emilia, Arthur. Keskellä selin: Torbjörn Lassenius. Oikealla takana: Valborg Lassenius, hänen edessään Ingiald Lassenius, Tor-Erik Roos, Gunnar Lassenius, Ingeborg. Kuva: Harald Svanström, 1903, Helsingin kaupunginmuseo

Kuvassa väkeä navetan päädyssä Marielundin tilalla vuonna 1903. Marielundin tilan paikalla Satamasaarentiellä on nykyisin Vuosaaren kirkko. Vasemmalla Alma Lindberg, Otto Mickelsson, Ingrid Svanström, Ragnar Lassenius, Hekku-koira, Elsa Lindberg. Keskellä edessä: Elin Schulman, Kalle, Martha, Emilia, Arthur. Keskellä selin: Torbjörn Lassenius. Oikealla takana: Valborg Lassenius, hänen edessään Ingiald Lassenius, Tor-Erik Roos, Gunnar Lassenius, Ingeborg.
Kuva: Harald Svanström, 1903, Helsingin kaupunginmuseo

Ullas vuonna 1970

Oikealla Ullaksen huvila Kallahdessa vuonna 1970. Ullas on entinen kalastajatila. Nyt se on remontoitu kahvila Ullakseksi.Kuva: Kicki Thelestam, 1970, Helsingin kaupunginmuseo

Oikealla Ullaksen huvila Kallahdessa vuonna 1970. Ullas on entinen kalastajatila. Nyt se on remontoitu kahvila Ullakseksi.
Kuva: Kicki Thelestam, 1970, Helsingin kaupunginmuseo