Aika kuvia -näyttelyn viralliset avajaiset

Avajaistunnelmissa olivat myös avajaispuheen pitänyt Vuotalon johtaja Tuuli Tokkola (vasemmalla), asukkaiden tervehdyksen avajaisiin tuonut Vuosaari-Seuran puheenjohtaja Nina Ruuttu (oikealla) ja näyttelyä koonnut tuotantoassistentti Kati Raitakara Vuotalosta (keskellä). 

Vuotalon aulassa vietettiin tiistaina 29.3. Aika kuvia – Verratonta lähiöelämää Vuosaaressa 1960-luvulta alkaen -valokuvanäyttelyn virallisia avajaisia.

60-luvun tunnelmaa tilaisuuteen toivat myös levynpyörittäjänä toimineen Lassi Kokkosen valitsemat näyttelyn teemaan hyvin istuneet levyt. Vuosaaren Näppäreiden jousisoittajat esiintyivät ja avajaispullakahvitkin nautittiin 60-luvun tyyliin. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Suuren suosion saanut näyttely on esillä Vuotalossa (Mosaiikkitori 2) 27.5. saakka.          

Teksti ja kuvat: Eero Honkanen