Lauluveljillä onnistunut kevätkonsertti

Kiitollinen ja runsaslukuinen yleisö sai seurata Vuosaaressa toimivan itäisen Helsingin ainoan mieskuoron Helsingin Lauluveljien kevätkonserttia Rastiksessa sunnuntaina 22.5.

Tuttujen kevätlaulujen lisäksi kuoro lauloi lukuisia serenadeja naisille. Kuoron osuuden lisäksi kuoron johtajan Teppo Lampela lauloi kuoron I-tenorin Pekka Isotaluksen säestämänä kolme yksinlaulua, muun muassa kauniin Mogens Schraderin ”Sommarnatt”.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Unto Palminkoski pitämässä palkintopuhetta.

Unto Palminkoski pitämässä palkintopuhetta.

Ylimääräisenä numerona kuultiin melodialtaan kaunis ja tämänhetkiseen Ukrainan tilanteeseen sopivasti liittyvien sanojensa takia monien kuulijoiden silmiä kostuttanut ukrainalainen kansanlaulu Krinitsa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Vuoden kukon kuoron sihteerille Bernd Wikgrenille ojensivat kuoron puheenjohtaja Markus Winter ja varapuheenjohtaja Unto Palminkoski.

Vuoden kukon kuoron sihteerille Bernd Wikgrenille ojensivat kuoron puheenjohtaja Markus Winter ja varapuheenjohtaja Unto Palminkoski.

Konsertin jälkeen kuorolla oli tietenkin normaali konserttikaronkka Laulumiehissä, jossa laulu raikui ja ravintolan herkullinen ruoka maistui. Karonkassa juhlapuheen piti II-tenori Unto Palminkoski. Vuoden kukon sai kuoron sihteeri, II-tenori Bernd Wikgren kiitokseksi erinomaisesti hoidetusta työstään sihteerinä.

Jyrki Rinne