Vuosaaren markkinat Mosaiikkitorilla 12.6.

Vuoden ensimmäiset markkinat keräsi 22.5. mukavasti väkeä.

Vuoden ensimmäiset markkinat keräsi 22.5. mukavasti väkeä.

Kesäkuun torimyyntitapahtuma järjestetään Mosaiikkitorilla Vuotalon ja Columbuksen välisellä alueella sunnuntaina 12.6. kello 10–15. Torikauppiaiden myyntipöydillä on herkkuja ja muita tuotteita laidasta laitaan muun muassa leivonnaisia, makeisia, hunajaa, paistettuja muikkuja, kukkia, vaatteita, rottinkituotteita, lahjatavaroita, käsitöitä, lasten leluja ja onnenpyörä. Torimyynnin lisäksi kirpputoripöydiltä voi tehdä löytöjä moneen tarpeeseen.

Markkinoiden yhteyshenkilö on Tuula Syrjälä. Paikkavaraukset tulee tehdä hänelle vain sähköpostilla tuulapirkko(at)luukku.com tai tekstiviestillä 050 512 6039. Kirpputoripaikan maksu on 5 €, oma pöytä mukaan.

Vuoden 2022 muut suunnitellut markkinapäivät ovat sunnuntait 28.8., 25.9. ja joulumarkkinat 27.11.  Markkinat järjestää Vuosaaressa toimiva Lions Club Helsinki/Soihdut ry.

Paikkamaksujen tuotto käytetään lyhentämättömänä lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen sekä apua tarvitsevien vuosaarelaisten perheiden ja vanhusten hyväksi. Tänäkin vuonna Soihdut lahjoittaa muun muassa ruokalahjakortteja ja avustuksia urheilu- ja musiikkiharrastusten kausimaksuihin.