Vesibusseilla Vuosaaresta merille

Vuosaaresta vesibussilla Kalasatamaan

M/S Okeanoksen lähtö- ja paluupaikka Vuosaaressa on Hiekkalaiturien päässä oleva laituri.

FRS-Finlandin vesibussi M/S Okeanos risteilee tänäkin vuonna Vuosaaresta keskustaan. Siltatyömaiden takia päätepisteenä on nyt Kalasatama. Risteilyn läpi kauniin itäisen saariston Degerön kanavan kautta voi tehdä joko yhteen suuntaan tai molempiin suuntiin. 

Matkan aikana alus pysähtyy kuudessa eri saaressa ja matka yhteen suuntaan kestää vajaa 2 tuntia. Vuosaaressa lähtöpaikka on Hiekkalaiturintien päässä. Yhdensuuntaisen lipun hinta on 12 euroa.

Lisätietoja: www.frs-finland.fi/itainen-saaristoreitti/

Aurinkolahdesta Söderskäriin

Söderskärin majakkasaari. Kuva: Timo Honkanen

Aurinkolahdesta pääsee risteilylle Söderskärin majakkasaarelle päivittäin 7.5.–4.9.2022. Vesibussi lähtee Kauppatorilta kello 9 ja ottaa matkustajia kyytiin Aurinkolahdesta kello 10. Perillä uudistetun majakan saarella ollaan kello 11.45–13. Majakassa on nähtävillä Tove Jansson -näyttely Tove ja meri. Kyytiin voi nousta Kauppatorilta tai Aurinkolahdesta.

Lisätiedot ja varaukset: www.soderskar.fi