Discantus-kuoro ottaa jälleen uusia laulajia

Discantus esiintyi Suomen Merimieskirkon kesäjuhlilla 13.8.

Discantus esiintyi Suomen Merimieskirkon kesäjuhlilla 13.8.

Discantus-kuoron toimintakausi 2022–23 käynnistyi tavanomaista aikaisemmin 11.8. helteisen kesän vielä jatkuessa, sillä keväällä sovittuna oli jo kaksi esiintymistä: Pienryhmä Discantus Sisters lauloi viihdeohjelmistoa lauantaina 13.8. Merimieskirkon kesäjuhlassa, ja koko kuoro esiintyy Paavalinkirkossa 18.8. osana Taiteiden yö -tapahtumaa.

Koronarajoitteet vaikuttavat kuoron toimintaan tällä hetkellä tuskin lainkaan, mutta valmius on yhä myös etäharjoitteluun tarvittaessa. Harjoittelu on jatkunut koko koronakauden ajan.

Syyskauden aikana kuoro järjestää syyskonsertin yhteistyössä hyvinkääläiskuoro Solinan kanssa, ja viime vuoden malliin kuorolla on kolmen joulukonsertin kiertue Myllypuron, Paavalin ja Vuosaaren kirkoissa.

Jälleen nyt, kauden alussa, on mahdollisuus uusilla laulajilla liittyä riveihin: pyrkijäiset pidetään torstaina 25.8. klo 17.30 alkaen, paikkana Merirasti-kappeli (Jaluspolku 3, 00980 Helsinki). Lisätietoa tapahtumasta löytyy esimerkiksi kuoron Facebook-sivuilta.

Osallistu pyrkijäisiin: Mieti valmiiksi joku laulu, jonka haluat laulaa näytteeksi laulutaidostasi. Uudelta laulajalta edellytetään lauluharrastukseen sitoutumista, jonka osoitat osallistumalla kuoron harjoituksiin torstaisin klo 18–21 välisenä aikana Merirasti-kappelissa. Joulukuusta alkaen harjoituspäivä vaihtuu torstaista tiistaiksi ja harjoituspaikaksi Vuosaaren kirkko.

Tule rohkeasti mukaan! Nuotinlukutaito ja aiempi kuorolaulukokemus on suotavaa, mutta ei pakollista. Erityisesti tällä hetkellä riveihin etsitään lisää korkeita sopraanoja.

Ilmoittaudu koelauluun meilitse discantusry@gmail.com Lisätietoja nettisivujen kautta:
www.discantus.net
www.facebook.com/discantus.kuoro