Ulappasaarentie 10:ssä sammutusharjoitus

Asukkaat pääsivät kokeilemaan erilaisia sammutusvälineitä.

Asukkaat pääsivät kokeilemaan erilaisia sammutusvälineitä.

Asunto Oy Ulappasaarentie 10:n hallituksen suojeluryhmä kutsui Vuosaaren VPK:n pitämään sammutusharjoituksen talon asukkaille. Suojeluryhmä ja VPK sopivat yhdessä tapahtuman sisällön, ja tapahtumapäivä pidettiin taloyhtiön pihalla maanantaina 22.8.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Vuosaaren VPK:n paloauto varusteineen tuli myös tutuksi harjoitukseen osallistuneille asukkaille.

Vuosaaren VPK:n paloauto varusteineen tuli myös tutuksi harjoitukseen osallistuneille asukkaille.

Asukkaat saivat ensin kuulla pienen luennon paloturvallisuudesta, jonka jälkeen päästiin tositoimiin, eli sammutusharjoituksiin. Harjoitus muodostui kahdesta rastista, joilla harjoiteltiin nestesammuttimen ja sammutuspeitteen käyttöä. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Makkara ja virvokkeet maistuivat harjoituksen päätteeksi Ulappasaarentie 10:n asukkaille.

Makkara ja virvokkeet maistuivat harjoituksen päätteeksi Ulappasaarentie 10:n asukkaille.

Treenin jälkeen oli mahdollisuus tutustua paloautoon ja sen varusteisiin. Onnistuneen tapahtuman päätteeksi nautittiin vielä grillimakkaroista ja limsoista. Asukkaat olivat tyytyväisiä Vuosaaren VPK:n tarjoamaan harjoitukseen!