Viikinkien jääkiekkokausi starttasi

Viikinkien jääkiekon miesten edustusjoukkueen 2. divisioonakausi 2022–2023 saatiin alkuun, kun joukkue vieraili perjantaina 16.9. Lohjalla Harjun Kiekon (HAKI) vieraana. Sarvipäiden kokoonpano on kokenut hienoisia muutoksia kesän aikana, kun pelaajia on sekä lopettanut että vaihtanut seuraa. Sarjassa on tällä kaudella yhdeksän joukkuetta kilpailemassa ’’Rautaliigan’’ herruudesta.

Avausotteluun Viikingit matkusti kolmella ketjulla. Molempien joukkueiden pelissä oli vielä ruostetta havaittavissa, sillä helppoja virheitä tapahtui puolin ja toisin. Valkoisilla vieraspaidoilla pelannut viikinkilauma johti ottelua vielä kahden erän jälkeen 0–1. 

Kokonaisuudessaan paremmin pelannut kotijoukkue HAKI sai kuparisen rikottua viimeisessä erässä, mutta 60 pelatun minuutin jälkeen taululla oli tasalukemat 3–3. Jatkoaika ei tuottanut tulosta, joten voittajaa haettiin aina rangaistuslaukauksista asti. Kotijoukkue onnistui kerran maalinteossa, mikä riitti pistevoittoon 65 pelatun minuutin jälkeen.

Viikingit astelee ensi kertaa kotiyleisön eteen perjantaina 23.9., kun vieraaksi saapuu KelA Kellokoskelta. Ottelu alkaa kello 19.20 Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6). Otteluun on vapaa pääsy.