Nähdään Villassa – Vuosaaren Kesäteatterin vuosikokouksessa

Vuosaaren Kesäteatterin Mummon saappaassa soi fox näytelmässä luetaan myös kylän omaa paikallislehteä!

Vuosaaren Kesäteatterin Mummon saappaassa soi fox -näytelmässä luettiin myös kylän omaa paikallislehteä!

Kiinnostaako paikallinen teatteritoiminta? Nyt on mahdollisuutesi liittyä seuraamme, kun yhdistyksen jäsenet kokoontuvat sääntömääräiseen vuosikokoukseen torstaina 29.9. kello 18. Ja paikkahan on tuttu Villa Lill Kallvik, Juhannusruusunkuja 5. Ilmoittautua ei tarvitse, mutta jäsenmaksu (10 €) tulee olla maksettuna Nordean tilille FI8413893000212509. Jäsenyydestä on sinulle konkreettista hyötyä – saat esimerkiksi alennuksia näytöksistä ja kurssimaksuista!

Vuosaaren kesäteatterin toiminta käynnistyi vauhdikkaasti alkuvuonna kahden vuoden tauon jälkeen. Tunne oli sanoinkuvaamaton, kun kesän näytelmä, Sirkku Peltolan ”Mummun saappaassa soi fox” sai ensi-illan kesäkuun toisella viikolla. Oli niin hienoa, että esitykset voitiin pitää.

Koko vuoden toiminta on perustunut pääosin uusien ammattilaisten intoon ja ideoihin.

Saimme Vilma Salmen improvisaatio- ja näyttelijäntyön kurssien myötä uusia näyttelijöitä Kesikseen. Ensimmäistä kertaa kesän näytelmän ohjasi Mikko Semin ja tuotti Miika Myllykangas. Hyödynsimme jopa kesäsetelillä nuorta työvoimaa. 

Vuosaaren kesäteatteri jatkaa toimintaa ympäri vuoden – samaan tapaan kuin aiemminkin. Suunnitteilla on kursseja ja muita tapahtumia. Seuraa Vuosaari-lehteä sekä Kesiksen Facebookia ja Instagramia. Pikkujouluissa aletaan jo ideoida ensi vuotta!

Vuosikokouksessa on kuitenkin edessä hallituksen valinta. Mukaan mahtuu! Ilman vapaaehtoisia ei teatteria synny. Hallitus päättää siitä, mitä, missä ja milloin kesäteatteri esittää ja millä resursseilla. Ne ovat aina vähäiset ja siksi luovuutta kaivataan ihan kaikilla tasoilla. Haemme aktiivisesti avustuksia eri lähteistä ja teemme myös yhteistyötä lukuisten paikallisten toimijoiden kanssa. Yhteistyöllä olemme pysyneet pystyssä jo 15 vuoden ajan. Tule mukaan toimintaan! 

Anna Vuopala,
Vuosaaren Kesäteatteriyhdistys ry