As Oy Merikorttitie 14 täytti vuosia

Talon asukkaita pihan grillikatoksessa, keskellä taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Nikkanen.

Talon asukkaita pihan grillikatoksessa, keskellä taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Nikkanen. Kuva: Marja Hjelt

Keski-Vuosaaressa isojen keski-ikäisten taloyhtiöiden keskellä sijaitseva pieni, yhden talon taloyhtiö Merikorttitie 14 täytti jo keväällä 50 vuotta. Yhtiössä on 25 huoneistoa ja asukkaat pääsivät aikoinaan muuttamaan uusiin koteihinsa 16.3.1972. Näistä asukkaista talossa asuu edelleen yksi asukas.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Hanuristi Kerttu Koivukoski viihdytti juhlijoita.

Hanuristi Kerttu Koivukoski viihdytti juhlijoita. Kuva: Marja Hjelt

50-vuotisjuhlia ehdittiin juhlimaan vasta syksyllä, syystalkoiden yhteydessä 24.9.2022. Pihan siistimisen ja puiden istutuksen lomassa nautittiin kauniista syyspäivästä, hyvästä ruoasta ja seurasta. Tunnelmaa ylläpitämässä oli hanuristi Kerttu Koivukoski.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Talon julkisivut uusittiin hiljattain. Kuva: Eero Honkanen

Talon julkisivut uusittiin hiljattain. Kuva: Eero Honkanen

Taloyhtiössä on viime vuosina tehty julkisivuremontti, jolla parannettiin myös taloon energiatehokkuutta. Rappukäytäväkin siistittiin samassa yhteydessä. Näin 50-vuotias talo on taas uuden näköinen. Toivotetaan asukkaille ja talolle pitkää ikää!

Teksti: Marja Hjelt