Jääkiekossa voitolla tauolle

Viikingit matkusti lauantaina 3.12. Klaukkalaan kohtaamaan KHT:n vuoden viimeisessä ottelussa. Täyden kokoonpanon jalkeille saanut itäläislauma lähtikin otteluun luottavaisin mielin edellisen viikonlopun voiton jäljiltä. 

Ottelun alusta asti vierasvalkoisissa operoinut sarvipäälauma ei jättänyt epäselvyyttä siitä, kumpi määräsi illan tahdin. Tasaiseen tahtiin koko 60 minuuttia rummuttanut Viikinki-joukkue latoi lopulta voittolukemat 1–9 taululle, kun kotijoukkue KHT ei missään vaiheessa saanut pelin juonesta kiinni. Viikingeillä oli peräti yhdeksän eri maalintekijää, ja maalilla torjuntavuorossa ollut Santtu Tuovinen torjui kiekon edessä vakuuttavasti 18 kertaa.

Joukkue siirtyy kahden ottelun voittoputkessa joulutauolle majaillessaan sarjataulukossa juudennella sijalla. Pelit jatkuvat lauantaina 7.1.2023, kun Viikkarit matkustaa Sipooseen kohtaamaan Wolfin.

Jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Jäähonka 28
Tuuski 23
KelA 20
Wolf 18
GrIFK 17
Viikingit 14
Jää-Ahmat 11
KHT 9
HAKI 7