Ennen vanhaan Rastilassa

Kuva on 1960-luvulta. Hevosmies Nyysti tulossa Rastilan metroaseman suunnasta Venemestarintietä kohti. Mutkan takana on kuusiaita ja nykyinen Venemestarintie 8.              Kuva: Sirkka Virkkala

Kuva on 1960-luvulta. Hevosmies Nyysti tulossa Rastilan metroaseman suunnasta Venemestarintietä kohti. Mutkan takana on kuusiaita ja nykyinen Venemestarintie 8. Kuva: Sirkka Virkkala

Kun Vuosaaren silta rakennettiin

Sillan valmistuttua 1966 liikenne rupesi kulkemaan Venemestarintie 8:n vierestä, nykyisen Vuotien kohdilla sillalle, minne bussi tässäkin on matkalla. Aikaisemmin Vuotien paikalla oli ollut kapea ja mutkikas tie. Myöhemmin 1990-luvulla Vuotie siirtyi kulkemaan louhittuun kanjoniin. Kuvassa vasemmalla näkyvä keltainen rakennus on Sasekan työntekijöiden parakki.    Kuva: Sirkka Virkkala

Sillan valmistuttua 1966 liikenne rupesi kulkemaan Venemestarintie 8:n vierestä, nykyisen Vuotien kohdilla sillalle, minne bussi tässäkin on matkalla. Aikaisemmin Vuotien paikalla oli ollut kapea ja mutkikas tie. Myöhemmin 1990-luvulla Vuotie siirtyi kulkemaan louhittuun kanjoniin. Kuvassa vasemmalla näkyvä keltainen rakennus on Sasekan työntekijöiden parakki. Kuva on otettu Venemestarintieltä Pohjavedenpuiston suuntaan. Kuva: Sirkka Virkkala