Soihdut teki lahjoituksia – syyskausi käynnistyy

Kuvassa vasemmalta diakoniatyöntekijä Pia Nordlund, Soihtujen sihteeri Tellervo Ukkonen, diakoniatyöntekijä Eija Keinänen ja Soihtujen presidentti Sari Sepponen.

Kuvassa vasemmalta diakoniatyöntekijä Pia Nordlund, Soihtujen sihteeri Tellervo Ukkonen, diakoniatyöntekijä Eija Keinänen ja Soihtujen presidentti Sari Sepponen.

Lions Club Helsinki/Soihdut lahjoitti jälleen toimikautensa päättyessä apua tarvitseville perheille sekä lapsille ja nuorille ohjattavia lahjoituksia.

Vuosaaren seurakunnan diakoniatyön kautta luovutettiin ruokalahjakortteja ja lasten sekä nuorten harrastuksiin stipendilahjoituksia Viipurin Urheilijoiden ja Vuosaaren musiikkikoulun kausimaksuihin ja välinehankintoihin. Kaikki varat kerättiin vapaaehtoistyön tuloksena markkinoiden, kirpputorien ja joulukuusimyynnin tuotoilla.

Soihdut kiittää kaikkia tapahtumiin osallistuneita ja yhteistyökumppaneita hyväntekeväisyystyön mahdollistamisesta.

Soihtujen työ jatkuu kesätauon jälkeen elokuussa. Vuosaaren markkinat pidetään taas Mosaiikkitorilla sunnuntaina 27.8. kello 10–15. Perinteisen markkinatunnelman lisäksi mukana on tanssiesitys Päivänsäde ja menninkäinen kello 12. Torikauppiaiden ja kirppispaikkojen varaukset osoitteella syrjalatuula0@gmail.com tai tekstiviestitse 050 512 6039.