Viikkareilla suuri junioriturnaus Kartanolla 26. ja 27.8.

FC Viikinkien perinteinen Syysfestivaalit -jalkapalloturnaus järjestettiin Kartanon kentillä viime viikonloppuna 27.8.–28.8. Turnaukseen osallistui yhteensä 120 juniorijoukkuetta, joten kentillä ja niiden liepeillä kävi melkoinen vilske. Kuvassa FC Viikinkien Pojat P13 -kilpajoukkue, joka pelasi PPJ/Eiraa vastaan.

FC Viikinkien perinteinen Syysfestivaalit -jalkapalloturnaus täyttää Kartanon kentät elokuun viimeisenä viikonloppuna. Kuvassa vuoden 2022 menoa.

FC Viikingit järjestää perinteisen Syysfestivaalit -jalkapalloturnauksen lauantaina 26. ja sunnuntaina 27.8. Vuosaaressa. Junioripelejä pelataan pitkin päivää Kartanon tekonurmikentillä osoitteessa Pallokuja 4. Osallistuvien joukkueiden pelaajat ovat 6–11-vuotiaita.

Tarkempi otteluohjelma löytyy netistä: syysfestivaalit.torneopal.fi

Paikalla on myös FC Viikinkien buffetti, josta voi ostaa kisaeväitä.