Syyskipinät – lasten leikkimieliset kisat 16.9. Heteniityn kentällä

Heteniityn urheilukentällä (Heteniityntie 2) järjestetään jälleen lasten leikkimieliset kisat lauantaina 16.9. kello 10–13. Jokainen saa suorittaa eri lajeja omaan tahtiinsa. Koko perheen tapahtuma on maksuton. Perheen pienimmätkin voivat osallistua, jos vain jalat kantavat.

Lajeina ovat 2015–2020 syntyneille 40 metrin juoksu, pituushyppy ja turbokeihäs sekä 2010–2014 syntyneille 60 metrin juoksu, pituushyppy ja kuulantyöntö. Paikalla on Viipurin Urheilijoiden edustajat ohjaamassa lajien saloihin. Jokainen saa oman tuloskortin ja lopuksi hienon mitalin sekä voi kiivetä palkintopallille kuvausta varten. Samalla yleisurheilusta kiinnostuneiden on mahdollisuus saada lisätietoa harrastuksen aloittamisesta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Ennakkoon ilmoittautuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Ilmoittaudu ennakkoon osoitteessa www.viipurinurheilijat.fi/tapahtumat-2/syyskipinat/ Paikan päällä voi ilmoittautua lauantaina 16.9. kello 12 mennessä.

Urheilun lomassa voi virkistäytyä Soihtujen kahviossa, jossa on myynnissä kahvia, virvokkeita, grillimakkaraa, munkkeja ja vohveleita. Maksuvälineinä käyvät käteinen tai kortti. Kahvion tuotto käytetään lyhentämättömänä lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen.

Tilaisuuden järjestävät Viipurin Urheilijat ja Lions Club Helsinki/Soihdut.