Ikäviä yllätyksiä polulla

Kävin viime viikolla lenkillä, jonka aloitin ihanan kauniin Aurinkolahden kanavan metsänpuoleisen polun varrelta. Ja voi luoja sitä koiranpeen määrää! Ei riitä, että sillä on kuorrutettu polunvarsi koko kanavan pituudelta, vaan läjiä oli myös keskellä polkua niin, että sai todella kiemurrella, jotta selvisi puhtain kengänpohjin.   

Rakastan koiria ja ylipäätään lähes kaikkia luontokappaleita, mutta vihaan noita vastuuttomia ja itsekkäitä koiranomistajia, jotka eivät huolehdi velvollisuuksistaan.

Äskenkin eräs vanhemman puoleinen “herrasmies” antoi koiransa tehdä kiinteät tarpeensa talomme ja parvekkeidemme edessä noin kymmenen metrin päässä talosta. Niin ilkeä ja moukkamainen olin, että avasin parvekelasin ja huusin hänelle, että mihinkäs on kakkapussi unohtunut. Eipä tullut vastausta, vaan nopeasti luikki tiehensä vastapäiseen taloon.

Tänä talvena on muutoin saanut nauttia ihanista valkoisista hangista täällä Vuosaarenkin ihanilla poluilla ja puistoissa, mutta menipä minne tahansa, niin joka paikka on kuorrutettu noilla ruskeilla läjillä! Hävetköön niistä vastuussa olevat!

Terveisin Yli 7-kymppinen Aurinkolahden asukki