Viikingit voittoon lätkäkauden avauksessa

Viikinkien edustusjoukkue aloitti jääkiekon 2. divisioonakauden 2023–24 perjantaina 15.9, kun Klaukkalan KHT saapui Vuosaareen. Viikingit on kesän aikana saanut muutamia vahvistuksia rungon pysyessä pääosin ennallaan edelliseen kauteen verrattuna. Joukkue on operoinut  jäällä jo reilun  kuukauden verran pelaten siinä ohessa kolme harjoitusottelua. Saldo niistä oli yksi voitto ja kaksi tappiota.

Sarja-avauksessa peli eteni molempien joukkueiden hakiessa asetelmia, mutta sarvipäät määräsivät pitkälti tahdin läpi ottelun. Voittolukemat 8–5 komeilivat tulostaululla 60 minuutin päätteeksi, ja takuumiehinä operoi Viikinkien ykkösketju Sulander–Pereira–Järä, joka takoi yhteensä peräti 12 pistettä.

Viikinkien seuraava ottelu on perjantaina 22.9., kun joukkue matkustaa Lohjalle HAKI:n vieraaksi. Ottelu alkaa kello 19.30. Vuosaaressa pelataan taas perjantaina 29.9. sarjanousija NKV:ta (Nummela) vastaan. Viikinkejä voi tulla kannustamaan hallille (Pallokuja 6) ilman pääsymaksua.