Kallvikintiellä vaarallinen suojatie

Kallvikintiellä Merikorttikujan rakennustyömaan kohdilla on huonosti näkyvä ja huonosti merkitty suojatie.

Kallvikintiellä Merikorttikujan rakennustyömaan kohdilla on huonosti näkyvä ja huonosti merkitty suojatie.

Kallvikintiellä, yhdellä Vuosaaren liikennöidyimmistä kaduista, sijaitsee vaarallinen suojatie. Suojatietä ei ole merkitty mitenkään katuun suojatiemerkinnöin. Kadun molemmin puolin on suojatien liikennemerkit ja huomiovalot, mutta ne jäävät pahasti puiden peittoon ja autoilijoilta näkymättömiin ajoneuvon kulkusuunnan vieressä.

Paikassa näkee lähes päivittäin vaaratilanteita, kun esimerkiksi  toiseen suuntaan suojatien eteen pysähtynyt auto antaa tietä jalankulkijoille ja toiseen suuntaan ajava ei tajua pysähtyä, sillä suojatiestä varoittavaa merkkiä ei puiden takaa näy.

Suojatietä käyttävät paljon myös lapset, joten paremmille merkinnöille olisi käyttöä.