Kerro mielipiteesi katujen ja puistojen kunnosta tänä kesänä

Missä kunnossa Vuosaaren kadut ovat? Kyselyyn voi vastata 2.10. saakka. Kuva Aurinkolahdesta Gustav Pauligin kadulta.

Missä kunnossa Vuosaaren kadut ovat? Kyselyyn voi vastata 2.10. saakka. Kuva Aurinkolahdesta Gustav Pauligin kadulta.

Millaisessa kunnossa Helsingin kadut ja puistot ovat mielestäsi olleet kesän aikana? Missä on siistein kotikatu tai minkä puiston kunnossapidossa olisi petrattavaa? Helsingin kaupunki pyytää asukkaita ja kaupungissa vierailevia vastaamaan kyselyyn kesäaikaisen kunnossa- ja puhtaanapidon onnistumisesta.

Kyselyllä kerätään tietoa katujen ja puistojen kesäkunnossapidon onnistumisesta vuonna 2023. Karttapohjainen kysely on avoinna 18.9.–2.10.2023 täällä. Siihen vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia.

Kyselyssä voi vastata jalkakäytävien, pyöräteiden, ajoratojen sekä puistojen kunnossapitoon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi voi antaa muun muassa istutusten ja nurmikoiden hoitoon, roska-astioiden käytettävyyteen ja sijaintiin sekä puistojen varusteiden kuntoon liittyvää palautetta. Saatuja vastauksia käytetään kunnossapidon kehittämiseen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Missä kunnossa puistot ovat? Kuva Ullaksenpuistosta.

Missä kunnossa puistot ovat? Kuva Ullaksenpuistosta.

– Haluamme Helsingin olevan kaunis, vehreä ja siisti kesäkaupunki. Nyt sinulla on mahdollisuus kertoa, miten onnistuimme tavoitteessamme ja miten voisimme vielä parantaa kunnossapidon laatua,  laatuvastaava Sari Yli-Säntti Helsingin kaupunkiympäristön toimialalta kertoo.

Yksityiskohtaista palautetta, joka vaatii välittömiä toimenpiteitä, voi lähettää viestitse kaupungin palautekanavaan: hel.fi/palaute