Viikingit palasi voittokantaan

Viikinkien maalilla torui Rasmus Karhu.

Viikinkien maalilla torui Rasmus Karhu.

Vuosaaressa pelattiin jääkiekon miesten 2. divisioonaa perjantaina 6.10., kun Viikingit kohtasi kestomenestyjä Sipoon Wolfin. Tasainen ottelu eteni hienoisesti itäläisten hallinnassa alusta alkaen, vaikkakin ratkaisua saatiin odottaa 55 minuutin verran. Ehjä kokonaisuus toi sarvipäille vakuuttavan 5–2-voiton.

Ottelun maalintekijät olivat Ilmari Soikkeli, John Gästrin, Santtu Sulander, Joni Järä ja Markus Immonen. Kotijoukkueen maalilla pelanneelle Rasmus Karhulle torjuntoja kertyi 33.

Sarja jatkuu Viikkareiden osalta ensi lauantaina 14.10., kun joukkue vierailee Kauniaisissa GrIFK:n vieraana kello 18.50 alkavassa ottelussa.

Seuraavan kerran joukkue nähdään tositoimissa Vuosaaressa Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) perjantaina 20.10. TuusKi:n saapuessa vieraaksi Tuusulasta kello 19.35 alkavaan otteluun. Vuosaaren otteluun on vapaa pääsy.