Urheilutalolla joulukuvaelma ja joulupukki kiekkoilemassa

Vuosaaren Urheilutalon aulassa (Vuosaarentie 5 / Tyynylaavantie 9 B) on jo edellisiltä jouluilta tuttuun tapaan rakennettuna kaunis joulukuvaelma. Se kiinnostaa niin pienempiä kuin vähän isompiakin joulumielisiä kävijöitä. Käykääpä ihastelemassa!

Vuosaaren Urheilutalon aulassa (Vuosaarentie 5 / Tyynylaavantie 9 B) on jo edellisiltä jouluilta tuttuun tapaan rakennettuna kaunis joulukuvaelma. Se kiinnostaa niin pienempiä kuin vähän isompiakin joulumielisiä kävijöitä. Käykääpä ihastelemassa!

Pukkikin tykkää lätkästä!

Itse joulupukkikin nähtiin jäällä, kun Viikkareiden pienet kiekkokoulaiset viettivät päättäjäisiään Aimo Mäkinen Areenan kaukalossa sunnuntaina 17.12. Pukki lienee kiekkoillut pikkutonttuna Korvatunturilla, sillä sen verran varmat olivat otteet jäällä!        Kuva: Aku Honkanen

Itse joulupukkikin nähtiin jäällä, kun Viikkareiden pienet kiekkokoulaiset viettivät päättäjäisiään Aimo Mäkinen Areenan kaukalossa sunnuntaina 17.12. Pukki lienee kiekkoillut pikkutonttuna Korvatunturilla, sillä sen verran varmat olivat otteet jäällä! Kuva: Aku Honkanen