lltatori Mosaiikkitorilla 25.4.

Lions Club Helsinki /Soihdut järjesti perinteiset sunnuntaimarkkinat Mosaiikkitorilla 28.8.

Lions Club Helsinki/Soihdut järjestää taas tutut Vuosaaren markkinat Mosaiikkitorilla Columbuksen ja Vuotalon välisellä alueella. Ensimmäiset markkinat pidetään iltatorina torstaina 25.4. kello 15–19.

Luvassa on taas monipuolisesti torimyyjien tuotteita, herkkuja, leivonnaisia, vaatteita, käsitöitä, lahjatavaraa ja muuta mukavaa. Ostosten lomassa maistuu voissa paistetut muikut tai kahvikojun virvokkeet, letut ja grillituotteet. Torikauppiaiden lisäksi kirpputorimyyjien pöydiltä voi tehdä monenmoisia löytöjä.

Myyjien tulee varata myyntipaikka osoitteella syrjalatuula0@gmail.com tai tekstiviestillä p. 050 512 6039. Kirpputoripaikan hinta on 5 €.

Muut tämän vuoden markkinapäivät ovat sunnuntaipäivinä 26.5., 25.8. ja 22.9. kello 10–15. Soihtujen Aurinkokirppis on myös tulossa lauantaina 18.5. Aurinkolahden rantabulevardilla. Siitä tiedotetaan ja avataan paikanvaraussovellus lähiaikoina.

Myyntipaikkatuotot lahjoitetaan  hyväntekeväisyyteen, kuten apua tarvitseville perheille esimerkiksi ruokalahjakortein ja nuorten harrastustoimintaan kausimaksujen ja välineiden hankintaan.

Lisätietoa Soihtujen tapahtumista ja toiminnasta verkkosivuilla helsinkisoihdut.lions.fi