Vuosaari-toimikunnan kuulumisia

Vuosaari-toimikunta kokoontui viime vuonna seitsemän kertaa. Helmikuussa keskusteltiin asukastilaisuudessa Vuosaaresta nuorisontyön silmin. Lisäksi poliisin edustaja oli paikalla kertomassa Vuosaaren turvallisuusympäristöstä. Toukokuussa puolestaan toimikunta järjesti yhdessä Vuosaari-Seuran kanssa asukasillan, jossa aiheena oli Kallvikintien ympäristön rakentamissuunnitelmat.

Vuoniityn peruskoulu oli viime vuonna syyskuun ensimmäisenä lauantaipäivänä pidettyjen Koko Vuosaari harrastaa -päivän vastuullinen järjestäjä yhdessä muiden koulujen, nuorisotoimen  ja toimikunnan kanssa. Syyskuun lopussa terveysasema puhutti jälleen asukasillassa, jonne kokoontui yli 200 vuosaarelaista.

Kaavoitusta koskevia lausuntoja toimikunta antoi viime vuonna neljä yhdessä Vuosaari-Seuran ja Vuosaari-Säätiön kanssa. Lausunnot löytyvät vuosaari.fi-sivustolta.

Alkaneen vuoden toimikunnan ensimmäinen kokous pidetään torstaina 7.3. Vuosaaren terveysasemalla tutustumiskierroksen jälkeen. Ville Jalovaara on ehdottanut terveysaseman johdolle tätä vierailua. Toimikunnasta Timo Raittinen on kuulunut terveysaseman ”maallikkotyöryhmään”, ja hän on aloittanut tapaamisen valmistelun.

Tulevan syksyn harrastuspäivän suunnitteluvuorossa on tänä vuonna Aurinkolahden peruskoulu.

Ensimmäinen yhteinen lausunto tänä vuonna on annettu kaupungille Kallvikintien päivitetyistä suunnitteluperiaatteista, ja se on luettavissa viime viikon (30.1.2019) Vuosaari-lehdestä.

Toimikunnan jäsenten, työryhmien ja niiden vetäjien yhteystiedot löytyvät vuosaari.fi-sivustolta.

Nuorten edustajia toivotaan mukaan toimintaan.