Puistopolun pojille korismestaruus

Koulujen koripalloturnauksen voittanut Puistopolun joukkue.

Koulujen koripalloturnauksen voittanut Puistopolun joukkue.

Vuosaarelaisen Puistopolun peruskoulun poikien joukkue voitti Helsingin koulujen välisen koripalloturnauksen. Malmin palloiluhallilla 13.11. pelattuun turnaukseen osallistui yhteensä 16 joukkuetta ympäri Helsinkiä.

Luokanopettaja Simo Hyvösen valmentama joukkue on hionut ahkerasti taitojaan niin välituntisin koulun pihalla pelaamalla kuin yhteisissä harjoituksissakin. Helsingin Suomalaiseen yhteiskouluun viime vuosina matkannut kiertopalkintopokaali viettää siis seuraavan vuoden kunniapaikalla niin oppilaiden kuin koulun henkilökunnankin ihasteltavana.

Voitokkaassa joukkueessa pelasivat Abdinadiir Ahmed, Chris Mandunga, Musadak Mohamud Hassan Hilowle, Abdirahman Muhammad Rashid, Osagie Okungbowa, Darin Qadir, Obinna Rajalahti, Nantti Ruuhilahti ja Eemeli Tähkä.

Teksti ja kuva: Niina Rajantie, Puistopolun peruskoulu