Jalkapallohallille kaupungin laina

Kartanon liikuntapuistoon rakennettavan jalkapallohallin vanha havainnekuva golfkentältä Vuosaaren keskustaan päin.

Kartanon liikuntapuistoon rakennettavan jalkapallohallin vanha havainnekuva golfkentältä Vuosaaren keskustaan päin.

Helsingin kaupunginhallitus päätti maanantaina 2.12. pitämässään kokouksessa myöntää Vuosaaren Jalkapallohalli Oy:lle urheilu- ja ulkoilulaitosrahastosta 740 000 euron lainan jalkapallohallin rakentamiseksi Vuosaaren liikuntapuistoon.

Vuosaaren Jalkapallohalli Oy toteuttaa tekonurmella varustetun jalkapallohallin Vuosaaren liikuntapuistoon Kartanon tekonurmikenttien ja Vuosaaren jäähallin viereen. Hallin valmistumisen tavoiteaika on syyskuussa 2020. Kentällä tehdään kuluvalla viikolla vielä halliyhtiön toimesta maaperätutkimusta rakennusluvan valmistelua varten.

Toimitusjohtaja Marko Lahikaisen mietteitä jalkapallohallista voi lukea tästä Vuosaari-lehden aikaisemmasta haastattelusta.