Viikonloppu toi Viikingeille täyden potin

Viikinkien jääkiekon edustusjoukkue pelasi viime viikonloppuna jälleen kaksi ottelua. Kyseessä oli niin sanottu back-to-back-viikonloppu, jolloin samaa vastustajaa vastaan pelattiin kaksi kertaa, ensin vieraissa sitten kotona. Tämä vastustaja oli sarjataulukon viimeisenä majaileva KelA Kellokoskelta. Viikingit nappasi odotetusti täydet kuusi pistettä, kun materiaaliltaan parempi joukkue vei rutiinilla molemmat ottelut nimiinsä.

Kummankin pelin ensimmäiset erät olivat ailahtelevia ja osittain myös tasaisia, mutta koneiden käynnistyessä sarvipäät karkasivat omille teilleen sekä vierasottelussa että kotiottelussa. Kellokoskella loppulukemat olivat peräti 2–11, ja sunnuntaina Vuosaaressa maltillisemmat 6–2.

Pisteitä jakautui miltei kaikille pelaajille, mutta tehokkaimpina hääräsivät Santtu Sulander 1+5, Joni Järä lauantain hattutempullaan sekä Ilmari Rauhala 4+2. Maalivahtiosastolla nähtiin jälleen tasaisen varmaa työskentelyä, kun lauantain ottelussa Viikkari-maalia vartioi Janne Karvonen torjuessaan 29 kertaa ja sunnuntaina Niko Paakkunainen urakoi 40 torjunnan verran.

Viikingit nousi sarjataulukossa toiseksi ohi GrIFK:n kun otteluita on jäljellä kuusi ennen pudotuspelejä. Seuraava tärkeä ja tiukka kotipelikamppailu on Vuosaaressa juuri kyseistä GrIFK:ta vastaan perjantaina 24.1. kello 19.35. Tervetuloa kannustamaan Viikkarit voittoon. Otteluun on vapaa pääsy.

Jääkiekkotuloksia viikko 3/2020

E2
Viikingit White–K-Kissat Bearcats   1–4
Viikingit Red–Hunters Blue       8–3
HCK Salamat Valkoinen–Viikingit Blue 16–1

E1
Viikingit Rudus–HJK White      12–3
Jää-Ahmat Black–Viikingit Hettari  3–5
HAKI White2–Viikingit Uutela   9–2

D2 AA
BJR White 2–Viikingit/W 5–1
Viikingit/W–EPS/Bla 3–4
EPS/Wh–Viikingit/R 3–5

D2 A
Jää-Ahmat/W–Viikingit/B 7–5

D1 AA
Viikingit Ca–Pelicans Valkoinen   6–0
KJT Haukat Grey–Viikingit Ca   3–4

C2 AAA
Viikingit/JoVi–SaiPa/Ketterä       7–5
K-Espoo–Viikingit/JoVi 7–5

C2 AA
Viikingit/W–K-Kissat 3–6

C2 A
K-Tiikerit–Viikingit/B 3–3

C-nuorten Suomi-sarja
Viikingit–KJT Haukat Akatemia 10–3

B2-nuorten Mestis
Viikingit/JoVi–Titaanit 4–4

B-nuorten Mestis
RoKi–Viikingit 2–8
OS Salamat–Viikingit 2–3

Nuorten Aluesarja
PEPO–Viikingit 5–3

III-divisioona
Viikingit Akatemia–K-Kissat      6–6

II-divisioona
KelA–Viikingit 2–11
Viikingit–KelA 6–2

Harrastesarjat
BB–Vuo-To 9–7