Lahjoja jotka tulevat tarpeeseen

Vuosaaren Eläkkeensaajat ry. lahjoitti Vuosaaren Lions Clubin välityksellä lapsiperheille ja ikäihmisille lahjakortteja jaettavaksi eteenpäin seurakunnan diakoniatyön kautta. Kortit toimitti perille Vuosaaren Lions Clubin presidentti Terho Kulmala (oikealla), ja niitä vastaanottamassa olivat vs. johtava diakoniatyöntekijä Pinja Niemi sekä kirkkoherra Jussi Mäkelä.

Vuosaaren Eläkkeensaajat ry. lahjoitti Vuosaaren Lions Clubin välityksellä lapsiperheille ja ikäihmisille lahjakortteja jaettavaksi eteenpäin seurakunnan diakoniatyön kautta. Kortit toimitti perille Vuosaaren Lions Clubin presidentti Terho Kulmala (oikealla), ja niitä vastaanottamassa olivat vs. johtava diakoniatyöntekijä Pinja Niemi sekä Vuosaaren kirkkoherra Jussi Mäkelä.

Vanhukset ja lapsiperheet saivat lahjoituksen Vuosaaren Eläkkeensaajien ry:ltä Vuosaaren Lions Clubin välityksellä.

– Eläkkeensaajat keräsivät varat ja siirsivät ne Lions Clubin tilille. Me lisäsimme pienen summan kerättyyn pottiin, muutimme varat lahjakorteiksi ja päätimme jakaa ne eteenpäin Vuosaaren seurakunnan diakoniatyön kautta, kertoi Vuosaaren Lions Clubin presidentti Terho Kulmala, joka lahjoitti kortit keskiviikkona 5.2. eteenpäin jaettaviksi.

Lahjakortit jaetaan vuosaarelaisille vähävaraisille ikäihmisille ja lapsiperheille.

– Tämä lahja tulee tarpeeseen, sanoi seurakunnan vs. johtava diakoniatyöntekijä Pinja Niemi, joka oli vastaanottamassa lahjoitusta.

Aina on heitä, joilla ei välttämättä ole varaa edes peruselintarvikkeisiin, saati sitten mihinkään enempään.

– Tarvetta on, hätää on ja köyhyyttä on koko ajan. Meillä on perheitä, joilla ei ole varaa huomioida edes isoja juhlapyhiä mitenkään, ei esimerkiksi ole varaa ostaa lapsille edes pääsiäismunia. Ja sitten keväällä tulee näitä valmistujaisjuhlia, se on monelle perheelle vaikea paikka, kun ei ole mahdollisuutta järjestää juhlia. Uskon, että tällaiset lahjoitukset auttavat monia perheitä. Ja kyllähän lapset odottavat, että jollain tavalla muistetaan ja huomioidaan kun koulut loppuvat, saa edes vaikka vähän kakkua, jäätelön tai jonkun muun herkun kaupasta, Niemi kertoi.

– Kiitollisin mielin otamme tämän lahjan vastaan, ja toivomme lahjakorttien tuovan iloa saajilleen, kiitti kirkkoherra Jussi Mäkelä.

– Vuosaari on alue, jossa saamme iloita tällaisesta hyvästä yhteistyöstä alueen toimijoiden kanssa. Vuosaari ja vuosaarelaiset ovat yhteinen juttu, joiden hyväksi haluamme toimia, Mäkelä jatkoi.