Musiikista iloa karanteeniin

Laulua.

Musisointia parkkipaikalla perjantaina 24.4.

Musiikki on ollut yksi keino viedä iloa karanteenikurjuuden keskellä kärvisteleville ikäihmisille. Vuosaaressa palvelutalo Cecilian asukkaita ilahdutettiin yhteislauluhetkellä perjantaina 24.4. Pihamaalla järjestettyä lauluhetkeä vetivät laulaja-haitaristi Klaus Pennanen (kuvat alla) ja huilisti Inna Vintturi, joka on myös HelsinkiMission musiikkivastaava.Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Jack Barnard ja Meri-Maaria Kivekäs esiintyivät Cecilian pihalla.

Jack Barnard ja Meri-Maaria Kivekäs esiintyivät Cecilian pihalla sunnuntaina 26.4.

Cecilian normaalisti sisätiloissa pidettäviin yhteislaulutilaisuuksiin osallistuu yleensä noin 80 asukasta. Seuraava laulutilaisuus järjestetään pihalla perjantaina 8.5. kello 13.Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Hanuristi

– Tämä ulkoilmatilaisuus keräsi ikkunoihin ja ulos kuulolle 170 ihmistä. Oli liikuttavaa nähdä ja kuulla, kun ihmiset heiluttelivat ikkunoista ja parvekkeilta huivejaan tai heiluttivat kävelykeppejään rullaati rullaati -laulun tahdissa, Inna Vintturi iloitsi.

Sunnuntaina 26.4. asukkaita ilahduttivat puolestaan muusikot Meri-Maaria Kivekäs ja Jack Barnard, jotka toivat musiikkionnittelut 85 vuotta täyttäneelle Hilpas Mörölle. Päivänsankari ja monet Cecilian asukkaista  nauttivat esityksestä turvallisesti omilla parvekkeillaan.

Teksti ja kuvat: Eero Honkanen