Leirikesä toteutuu sittenkin

Iloa luonnosta ja eläimistä -leirit on tarkoitettu 9–12-vuotiaille tytöille. Niitä järjestetään Vuosaaren Uutelassa, Vartiosaaressa ja Hangon Benkussa.

Iloa luonnosta ja eläimistä -leirit on tarkoitettu 9–12-vuotiaille tytöille. Niitä järjestetään Vuosaaren Uutelassa, Vartiosaaressa ja Hangon Benkussa.

Kulunut kevät on ollut erittäin poikkeuksellinen. Monelle lapselle ja nuorelle se on tarkoittanut taukoa harrastuksista ja kavereista. Rajoitustoimien purkaminen touko- ja kesäkuussa on iloinen uutinen. Se tarkoittaa, että kesällä voidaan järjestää lasten ja nuorten leirejä. Myös Helsingin NNKY järjestää jälleen leirejä tytöille.

Iloa luonnosta ja eläimistä -leirit 9–12-vuotialle tytöille tarjoavat elämyksiä luonnossa, retkiä, uutta tietoa ja hauskanpitoa. Tilaa on vielä kolmella leirillä, jotka kaikki järjestetään upeissa paikoissa: Uutelassa, Vartiosaaressa sekä Benkun leirisaarella Hangossa. Lisäksi tarjolla on ainutkertainen tilaisuus päästä leirille Lappiin. Lapin leiri on tarkoitettu 10–15-vuotiaille tytöille. Siellä vaelletaan päivisin tuntureilla sekä iltaisin uidaan, saunotaan ja pidetään hauskoja iltaohjelmia.

Kaikki leirimme ovat pieniä, osallistujia on enintään 20. Huolehdimme turvallisuudesta ja hyvästä hygieniasta.

Tavoitteenamme on, että kaikki halukkaat tytöt voivat osallistua leireille. Emme halua, että hinta on esteenä. Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi saada alennusta tai vapautuksen.

Leirikesää ei olekaan peruttu – tule mukaan!

Leirit

Helsingin NNKY:n iloa luonnosta ja eläimistä -leirit 9–12-vuotiaille tytöille:
– Benkku, Hanko 22.–26.6., 120 €.
– Uutela, Helsinki 29.6.–3.7., 120 €.
Vartiosaari, Helsinki 13.–16.7., 100 €.

Lapin leiri 10–15-vuotiaille tytöille:
– Tunturikeimiö, Muonio 27.6.–1.7., 250 €.

Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, leirimaksusta voi saada alennusta tai vapautuksen. Kysy lisää!

Ilmoittautuminen: www.harrastushaku.fi Hakusana: hnnky. Lisätiedot: www.hnnky.fi, katri.vanwensen@hnnky.fi, p. 050 524 1770.