Ramsinrantaan uusia asuntoja

Rakentamiseen ja kiinteistökehitykseen erikoistunut Sikla-konserni rakentaa Helsingin Ramsinrantaan Valkkusuonkuja 2 ja 3:een uuden asuinalueen. Alueen ensimmäisessä rakentamisvaiheessa Ramsinrantaan tulee myyntiin 22 paritalo- ja rivitaloasuntoa. Myöhemmässä vaiheessa alueelle rakentuu vielä noin 30 asuntoa lisää. Ramsinrannan ensimmäisiä asuntoja aletaan rakentaa syksyn 2020 aikana.

Sikla on kehittänyt Ramsinrannan alueen rakentamissuunnitelmaa Helsingin kaupungin tekemien kaavoituspäätösten mukaisesti yhteistyössä kaupungin kanssa. Asemakaavassa alueelle määrätään sijoittuvan tilavia perheasuntoja. Ensimmäisessä vaiheessa alueelle rakentuu yhdeksän paritaloa ja yksi neljän asunnon rivitalo. Kaikki asunnot ovat tilavia, joko neljän tai viiden huoneen koteja.