Uusi varoituskyltti Aurinkolahden rannalla

Kuvassa on uusi varoituskyltti äkkisyvästä Aurinkolahden rannalla. Teksti on kirjoitettu suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, arabiaksi ja somaliksi. Uusia varoituskylttejä on tuotu kesällä 2020 Aurinkolahden, Kallahdenniemen, Tuoriniemen, Hietaniemen, Pikkukosken, Pakilan, Pukinmäen ja Tapaninvainion uimarannoille. Kylteissä varoitetaan esimerkiksi äkkisyväpaikoista ja virtauksista. Kuva: Aage

Kuvassa on uusi varoituskyltti äkkisyvästä Aurinkolahden rannalla. Varoituskuvan päällä oleva teksti on kirjoitettu suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, arabiaksi ja somaliaksi.

Uusia varoituskylttejä on tuotu kesällä 2020 Aurinkolahden, Kallahdenniemen, Tuoriniemen, Hietaniemen, Pikkukosken, Pakilan, Pukinmäen ja Tapaninvainion uimarannoille. Kylteissä varoitetaan esimerkiksi äkkisyväpaikoista ja virtauksista.

Kuva: Aage